Η τεχνολογική έρευνα και η εμπειρία δεκαετιών αποτελούν το πρόκριμα για την κατασκευή, τη λειτουργικότητα και τη χρήση των συστημάτων υπέρυθρης θέρμανσης Ilo Technology με αποτέλεσμα τη θέρμανση με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο.  
     
 
   
     
 

Με περισσότερο από δεκαοκτώ χρόνια έρευνας και ανάπτυξης στις εύκαμπτες θερμαινόμενες μεμβράνες και με διάρκεια ζωής πάνω από τα πενήντα, τα θερμαντικά σώματα της ILO Technology βρίσκονται ανάμεσα στα πιο εξελιγμένα και ανεξάρτητα προϊόντα παγκοσμίως. Ο πυρήνας της τεχνολογίας των θερμαντικών προϊόντων της ILO Technology βασίζεται σε μια μοναδική πατέντα κράμματος μετάλλου η οποία δε συναντάται σε κανένα άλλο ανταγωνιστικό προϊόν. Το κράμμα μετάλλων τοποθετείται σε στρώση πολυεστερικής μεβράνης η οποία και αποτυπώνεται με ρυθμό 3.2km ανά ώρα. Στη συνέχεια η εκτυπωμένη μεβράνη χαράσσεται με ειδικό οξύ με την ίδια διαδικασία τύπωσης που χρησιμοποιείται στην παραγωγή ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών κυκλωμάτων. Κατόπιν πλένεται, στεγνώνεται και τοποθετείται μια επιπρόσθετη στρώση πολυεστερικής μεμβράνης όπου και στεγανοποιείται. Κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης, περνιέται ένα στρώμα κόλλας ανάλογα με τη χρήση, κόβεται στα επιθυμητά μεγέθη και τοποθετούνται τα υπόλοιπα υλικά.

Στην περίπτωση που χρησιμοποιηθούν πλαίσια, κατασκευάζονται από 100% υψηλής ποιότητας ανακυκλώσιμο αλουμίνιο. Η σχεδίαση της μεμβράνης αποτρέπει την παραμόρφωσή της και επιτρέπει την υψηλότατη απόδοση της εκπομπής υπέρυθρου φωτός. Τα θερμαντικά σώματα της ILO Technology δεν υπόκεινται σε φθορά γιατί δεν εμπεριέχουν μηχανικά κινούμενα μέρη ή θερμαινόμενες αντιστάσεις άνθρακα. Η θερμική απόδοση των σωμάτων ILO Technology δε μειώνεται με το πέρασμα των χρόνων, με αποτέλεσμα να μη χρειάζονται συντήρηση.