Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της Lexin Hellas, η οποία πρωτοπορεί στην ελληνική αγορά υπέρυθρης θέρμανσης και η ILO Technology που έχει επικεντρωθεί και επενδύει στη διαρκή εξέλιξη παραγωγής θερμαντικών συστημάτων, προχωρούν μαζί σκεπτόμενες αποκλειστικά την εξυπηρέτηση του καταναλωτή προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.  
 
   
  Εταιρικό Προφίλ Lexin Hellas   Εταιρικό Προφίλ ILO Technology  
 

H Lexin Hellas E.Π.Ε ιδρύθηκε στην σημερινή μορφή το 2005 από τον Κο Περικλή Βαβλίτη, επιχειρηματία με μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο αντιπροσώπευσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών στη Ναυτιλία από το 1976 και στελεχώνεται σήμερα από έμπειρα στελέχη τόσο στον τεχνικό τομέα με εξειδίκευση στην υπέρυθρη θέρμανση όσο και στον τομέα ανάπτυξης ενός δικτύου Συνεργατών Πανελλαδικά. Όντας πρωτοπόρος εταιρεία στον Ελλαδικό χώρο στην εισαγωγή και εφαρμογή της υπέρυθρης θέρμανσης, δίνει έμφαση στις απαιτήσεις του καταναλωτή για οικονομική, οικολογική και υγιεινή θέρμανση.

Στόχος της Lexin Hellas Ε.Π.Ε είναι η εφαρμογή των καινοτόμων προϊόντων υπέρυθρης θέρμανσης του Γαλλικού οίκου ΙLO Technology, που μετά από εγκαταστάσεις και εφαρμογές επί σειρά ετών έχουν καταξιωθεί σαν τα πιο αξιόπιστα και λειτουργικά.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, βασισμένη στη φιλοσοφία μας για σεβασμό προς τις ανάγκες του πελάτη, μας δίνει το πλεονέκτημα να σάς προτείνουμε και να σάς προσφέρουμε ολοκληρωμένα αλλά και μεμονωμένα συστήματα υπέρυθρης θέρμανσης, μόνο κατόπιν μελέτης του χώρου σας, μελετημένα από τους πλέον έμπειρους τεχνικούς μας και τους πιστοποιημένους αντιπροσώπους μας, με κύριο γνώμονα πάντοτε τον καλύτερο λόγο απόδοσης - κόστους.

Η Lexin Hellas Ε.Π.Ε είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και στην Κύπρο της ILO Technology.

 

Η ILO Technology, τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ειδικεύεται στην παραγωγή εύκαμπτων θερμαινόμενων πλαστικών μεμβρανών με επίστρωση μετάλλου με σκοπό τη δημιουργία υπέρυθρης θέρμοτητας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται με επιτυχία στους κλάδους Οικοδομής, Βιομηχανίας, Αυτοκινητοβιομηχανίας, Ναυτιλίας, Μεταφορών και Ιατρικής λόγω των πολλαπλών εφαρμογών των θερμαινόμενων μεμβρανών. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην σταθερά υψηλή ποιότητα και έχοντας αναβαθμίσει το Σύστημα Διασφάλισης των μονάδων της κατά EN ISO 9001:2008 η ILO Technology συμμορφώνεται και θωρακίζεται με πιστοποιητικά εναρμονισμένα στην προστασία του περιβάλλοντος, συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη του στόχου καταπολέμησης του φαινόμενου του θερμοκηπίου, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο του KYOTO και πρωταγωνιστεί στην υψηλή ενεργειακή απόδοση των κτιρίων.

Περισσότερες από πεντακόσιες πενήντα διαφορετικές μεμβράνες με ελεγχόμενη ισχύ εξόδου που κυμαίνεται από 3W/m2 έως 5000W/m2 και με δυνατότητα ημερήσιας παραγωγής εικοσιτεσσάρων χιλιομέτρων μεμβράνης, καθιστούν την ILO Technology μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής μεμβράνης υπέρυθρης θερμότητας παγκοσμίως.

 
         
  LEXIN HELLAS Ε.Π.Ε 10/07/13 :Ανανεωμένος Ιστότοπος   Σειρά Agate
  Αντήνορος 10 01/10/13 :Η Lexin Hellas στα social media   Σειρά Agate Artist
  11634 Αθηνα.     Χρωματισμοί RAL
  Τηλ: 2117100257     Κατάλογος Προϊοντων
  Fax: 2117100258     Ψηφιακός Θερμοστάτης GR
  technical@lexinhellas.com     Ψηφιακός Θερμόστάτης EN